OkategoriseradeTexter

Efter studenten

   

Vad ska jag egentligen göra efter studenten? Ja ni frågar mig det nästan varje dag nu för tiden och det har jag även frågat mig själv, och nu vet jag äntligen. Jag har inte planerat hela min framtid nu utan nu lär jag utgå med ett år framåt ungefär. DIREKT efter studenten har jag planerat att inte göra någonting alls. Det kommer vara ledighet hemma i Stockholm som gäller fram till Juli, då åker jag till New York i tio dagar den 10e. Efter det kommer jag hem och har inga speciella planer då heller. Lär åka runt lite i Sverige kanske, till landet, till Antons landställe osv men inget annat.

  

Men sen då? När alla andra börjar skolan eller börjar plugga vidare. Jo då ska jag jobba. Jag kommer jobba med min blogg på heltid för första gången i mitt liv och förutom det så ser det nu ut som att jag kommer jobba med ett superspännande projekt, som dock inte har med min blogg att göra. Detta är inte 100% men så som det ser ut nu så kommer jag frilansa eller bli anställd för en superspännande sak i höst. Förutom det projektet så funderar jag på att söka praktikplats någonstans. Till vintern så vill jag resa med Anton som jag har skrivit om förut.

  

Efter vår resa så hoppas jag på att fortsätta jobba och bara spara pengar till min framtida lägenhet och fler upptäcka världen-resor. Jag lär även då söka några kurser på Stockholms Universitet och Berghs som börjar efter sommaren, alltså till hösten 2016. Mer än så har jag liksom inte tänkt. Jag kanske aldrig kommer plugga. Jag kanske kommer plugga resten av mitt liv. Haha nej men ni förstår vad jag menar. Jag är bara så himla taggad på att vara produktiv, kreativ och leva. LEVA livet. 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting