AllmäntOkategoriserade

Nationellt prov Svenska

 

Godmorgon på er! Jag sitter just nu ensam i matsalen och har precis skrivit klart terminens första nationella prov. Först ut var skrivdelen i svenska, tycker det är lite läskigt för i ettan failade jag så jävla hårt. Eller jag failade inte men jag hade fått A på allt i hela kursen och fick D på den delen i nationella vilket var väldigt tråkigt. Hoppas att det gick bättre den här gången. Vi hade temat ”Sagor & säger” och jag skrev ett PM (en vetenskaplig text typ) om varför sagan om Törnrosa lever kvar än idag. Halvkul men det gick rätt snabbt, Anton och Mathilda sitter fortfarande i klassrummet. Ska snart åka till stan för att fixa mina naglar, skulle egentligen tränat efter det med Amelie men har ont i halsen och känner mig lite krasslig så får tyvärr skippa det. Ikväll måste jag oacka också, åker ju till London imorgon!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting