AllmäntOkategoriserade

Snart 19 år

  

  

  

  

  

  

   

Bilder från när jag fyllde 18 år

   

Nu på tisdag så fyller jag 19 år. Jag fokuserar inte så mycket på att jag fyller 19 om jag ska vara ärlig, är mer taggad på att det betyder att det endast är ett år kvar tills jag är 20 haha. Förra året hade jag stor hemmafest vilket var superkul. Det jag älskar med hemmafester är att man känner så många och att det är lite mer avslappnat än när man är ute på nattklubb. I år ska jag ha en liten blandning av allt. Först ska jag ha middag hemma hos mig och efter det ska jag dra ut med mina tjejer. Vet inte riktigt om jag ska gå all in med dekorationer till 19årsmiddagen, tror jag spar på krutet (och pengarna haha) till studentmottagningen, då jäklar haha!

  

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting