Okategoriserade

Younger

   

Alla av er har nog hört den här låten någon gång, förmodligen i Kygos tappning men tänkte tipsa om den i akustisk verision. Tycker den är så himla vacker. I Kygo-remixen tycker jag man blir supertaggad på att bara ta tag i sitt liv och köra all in men när man hör den här tycker jag nästan att man får lite åldersnoja. Förstå, efter 11 Juni är jag vuxen. Eller?

  

”Then found by whoever stays around forgetting
There is a way to be yourself, I assure you this
There’s a way to catch your dreams without falling asleep
You might as well get it while you can, babe
Cause you know you ain’t getting any”

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting