AllmäntOkategoriserade

England – Bleinheim Palace

  

  

  

  

  

  

  

  

  

   

Andra dagen på resan så åkte vi till Woodstock för att besöka ett av Storbrittaniens absolut mest kända slott. Jag älskar ju museum osv så tyckte det var kul att gå runt och kolla på alla gamla fina saker och höra lite historia. Dock var vi väldigt trötta då vi hade varit ute på en bar i Milton Keynes kvällen innan haha.. Efter vi var i slottet så åkte vi till en outlet som är väldigt känd. Det fanns typ alla märken man kan tänka sig, jag hittade dock inte någonting. Jag hittar nästan aldrig något på outlets 🙁

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting