AllmäntOkategoriserade

England – Skoluppgiften

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

På onsdag kväll kom vi fram till hotellet så torsdagen var den första riktiga dagen vi hade i England. För er som inte förstår var jag pratar om du så är det så att jag har varit i England tillsammans med skolan. Vi var fyra stycken från min skola som fick åka till England tillsammans med andra kunskapsgymnasium för att träffa kunskapsskolan i England och prata UF-företag och säljsnack. De fyra mest framgångsrika företagens VD fick följa med från Kunskapsgymnasiet Globen och det var jag, Ella, Emma och Freja. I alla fall. Vi åkte då till Kunskapsskolan i Milton Keynes som ligger 8 mil utanför London. Det var riktigt intressant att få se en skola i ett annat land, man inser att vi är så otroligt bortskämda. Även om England känns som ett land som är väldigt nära oss i både avstånd, kultur osv så var det väldigt annorlunda. Skolan hade rätt dålig standard, och då var detta typ stadens absolut finaste skola, alla hade skoluniform, alla elever måste tilltala alla lärare som Mr, Miss osv. Alla lärare var väldigt dryga mot oss som inte ”respekterade” dom lika mycket som de ordinarie eleverna haha. Sen måste alla betala för sin skollunch, vilket inte alls är ovanligt men ovanligt för oss som kommer från Sverige. 

    

Alla barnen i skolan gick runt med onyttigt snacks som chips, klubbor, bullar, glass osv. Det var verkligen sjukt. Och till lunch åt de vitt bröd och lite smör med skinka eller en glass typ. Det är lite hemskt då det blir lite av en klassfråga, folk där har inte råd med nyttig mat. Det är ju även ett problem i Sverige. Men men. Själva syftet med hela resan förutom att belöna oss för ett bra jobb med UF var att utföra en säljtävling på skolan. Vi var indelade i grupper och skulle sälja två paraplyer, två tygväskor, två vattenflaskor och två kaffekoppar. Det var väldigt roligt och lärorikt att jobba på engelska samt mot en helt okänd målgrupp. 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting