OkategoriseradeOutfits

Outfit från Lager157

I samarbete med Lager 157

  

    

  

  

  

  

  

    

Hela outfiten är från Lager 157s nya kollektion Iconic Sport. Gillar verkligen den sportiga looken, jag själv kör ju nästan jämt på den. Dessa jeans jag har på mig är verkligen nya favoriter, de sitter som en smäck. Sen kostar de bara 300 kronor också, grymt pris för ett par jeans tycker jag. Jag har min vanliga storlek i plaggen, dvs S och 39.

  

Tröja – LÄNK // Jeans – LÄNK // Skor – LÄNK

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting