New inOkategoriserade

Perfect heels

  

  

   

Hittade verkligen de PERFEKTA klackskorna när vi var i London. Har letat så länge efter ett par snygga, svarta klackskor som inte är för höga som man orkar gå/dansa i hela kvällen. Dessa köpte jag på Bershka för cirka 370 kronor. Jag hade på mig dessa under vår utekväll i London och de funkade verkligen perfekt. Stort tips för er som vill beställa eller besöker ett land som har Bershka!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting