OkategoriseradeOutfits

Cherry Blossom

  

  

  

   

Hur fint är det inte i Kungsträdgården nu i slutet av April? Dessa fina körsbärsträd är så vackra så att hjärtat värker. Jag ville bara stå kvar där och iakta de vackra blommorna, kände mig nästan som Ferdinand haha. Imorse när familjen sjöng för mig så fick jag de snygga hängselbyxorna (från H&M) ni ser på bild från min syster så jag invigde dom redan idag. Vilken fin dag alltså, blir helt lycklig. För några veckor sedan stod det liksom att det skulle SNÖA på min födelsedag, ville gråta liksom. Men 16 grader och sol blev det, vilken tur alltså. 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting