OkategoriseradePodcasts

PODCAST #66 – Familjerelationer

Jag, Nora och Alice för tre år sedan på Kreta!

  

Veckans avsnitt handlar om familjen och familjerelationer. Alla familjer ser olika ut och många älskar sin familj men det finns även de som hatar den. Hur gör man om man ogillar en familjemedlem på riktigt? Hur får man en närmare relation med sina föräldrar? Vi berättar om våra familjer, om hur vi var i tonåren samt hur vi vill att vår familj ska se ut i framtiden.

   

Ni lyssnar som vanligt på podden i iTunes / appen Podcaster och där söker ni på ”Mathilda och Andrea blogpod” eller så klickar ni HÄR och lyssnar på Devotes egna player. Om ni vill skriva något till oss så är vi mejl för podden:mathildaochandrea@gmail.com <3 Vår instagram är: mathildaochandrea , följ oss där!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting