OkategoriseradeTräning

Fit By Ammie In The Park – 1

 

 

  

  

    

   

Wiho! Igår var det äntligen träningsdags med Amelie igen. Vi både har varit borta i omgångar så vi har inte setts på ett tag. Igår var det dock inte vanliga PT-timmar utan det var dags för det första passet av Fit By Ammie In The Park. Först var det en genomgång där alla fick berätta vad de hette, hur mycket man har tränat, vad man har tränat förut osv. Man fick helt enkelt en bild av hur alla såg på träning och det känns som att vi alla har ungefär samma förutsättningar vilket känns skönt. Efter genomgången som höll på i kanske 30 minuter så hade vi ett kort men jävligt jobbigt träningspass. Vi körde hopprep, burpees, löpning och armhävningar. Vi alla blev lite skitiga men man var sjukt peppad. Är så taggad på att köra nu två gånger i veckan tillsammans med detta härliga gäng. 

  

Bilderna är tagna från Amelies blogg: http://amelie.chic.se/ 

 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting