OkategoriseradeTips

Sporty look

Sporty look

 

  

Den här looken liknar det som jag själv klär mig i väldigt ofta. Älskar det här lite tuffa och sportiga, trivs väldigt bra i det. För att få en riktigt bra grund till en sportig look tycker jag att det viktigaste är skorna. Så det första jag skulle göra är att investera i ett par snygga, fräscha sneakers!

   

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an // 7an // 8an // Grå skor – HÄR // 9an // 10an

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting