OkategoriseradeTräning

Fit By Ammie In The Park – 2

  

  

  

  

    

Igår var det dags för det 2a av totalt 16 pass tillsammans med gänget från Fit By Ammie In The Park. Jag säger bara: wow. Det var sååå jobbigt men man blir verkligen taggad när vi kör alla tillsammans. Vi körde löpning på cirka 2 km först och sen körde vi ett intervallbaserat pass med fokus på ben, rumpa och mage. Är helt öm i heeeelaa kroppen. Gårdagens pass var verkligen ett bevis på att man kan köra jävligt tungt med bara sin kroppvikt haha! Längtar redan till tisdag, vi får se vad Amelie har planerat in för oss då!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting