OkategoriseradeTips

Goodies on sale

on sale
  

     

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an // 7an // 8an

    

Hittade massor med finfint på Nelly nu lagom till att lönen kom. Men den här månaden blir det inte mycket shopping för på lördag flyttar ju faktiskt jag hemifrån och ska därmed betala mat och sånt helt själv i två månader fram över. Sen ska jag ju flytta hem igen. Ser dock väldigt mycket fram emot lördag nästa vecka, ska bli så mysigt!! Resten av sakerna hittar ni HÄR

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting