New inOkategoriserade

Stockholm & Elefant

  

  

  

   

Vilka fina presenter jag fick i lördags alltså. Bland annat dessa fina underlägg från Svenskt Tenn. De vita är i motivet Stockholm och de svarta är i motivet Elefant. Det tråkiga är dock att Svenskt Tenn slutar sälja dessa nu så de som finns i butik och på webshopen är de som finns, de kommer inte tillverka några nya liksom. Nu har jag i alla fall fyra av varje, hade gärna haft fler men detta räcker ju också gott och väl. Älskar att få saker som gör mig ännu mer redo att flytta hemifrån! Tack Stella och Martina <3

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting