OkategoriseradeTräning

Fit By Ammie In The Park – 3

Innan passen laddar vi alltid med Nocco!

    Amelie ger lite rådgivning efter passet!

   

Såhär glad var jag efter passet!

   

Igår var det dags för 3e passet av Fit By Ammie In The Park som min personliga tränare Amelie håller i. Vi är typ 20 stycken som nu i åtta veckor fram till sommaren tränar tillsammans under Amelies direktiv. Vi började med ett varv runt Humlegården och sen var det styrka och pulshöjande övningar som gällde. Det var verkligen sjukt jobbigt och vi alla svettades som bara den. Idag är träningsvärken olidlig så vill inte ens tänka på hur den kommer kännas imorgon hahah 🙁

  

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting