OkategoriseradeTips

Studentfavoriter från Bikbok

Inlägget är i samarbete med Bikbok

 

 

   1 – LÄNK // 2 – LÄNK // 3 – LÄNK // 4 – LÄNK // 5 – LÄNK // 6 – LÄNK

    

Jag ska som många andra ta studenten i år vilket känns helt overkligt. Ännu mer overkligt är det att det är om bara några veckor! Här i collaget ovanför så ser ni några av mina favoriter från Bik Bok att bära på sin egna student eller kanske på någons mottagning. Antingen kan man ju köra på en fin, vit och klassisk klänning eller så kanske man kan matcha ett par via kostymbyxor med någon snygg topp. Jag älskar setet med orangea blommor för den som inte vill köra helvitt eller till den som kanske vill vara snygg på någons studentmottagning/utspring. Studenten är verkligen en viktig och stor milstolpe i livet så för mig är det en självklarhet att vara snygg den dagen. Bik Bok har verkligen plaggen för alla stilar, mer snyggt hittar ni på deras hemsida BikBok.se.

  

  PS! Bikbok ger alla studenter 10% rabatt under Maj månad vid uppvisning av Studentkort/studentleg!  

 

 

 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting