OkategoriseradeWanted

Nelly Pool Party

Pool Party Wanties

     

Nästa helg så ska jag till hemlig destination tillsammans med massor av andra och Nelly.com. Vi är bjudna till Nelly Pool Party, och vi vet som sagt inte vart vi ska. Är så sjukt taggad att åka någonstans där det är så varmt att man kan ha sommarkläder. Jag känner mig dock inte riktigt beachredo då jag är sjukligt blek så bokade in spraytan igår så jag har en ”bränna” när vi ska hänga vid poolen haha.. Blev så taggad på sommaren så kollade runt lite efter snygga sommarkläder och hittade detta. I want and I love

   

1an // 2an // 3an // 4an // 5an

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting