AllmäntOkategoriserade

Lunch on the beach

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

När vi hade landat och sedan kommit i ordning på hotellet så var vi bjudna på lunch nere vid stranden. Det var så himla fint och det var skönt att få i sig lite mat efter en resedag. Jag blev typ helt lyrisk av att känna solen bränna mot min hy, var så länge sedan sist. När man gick där längs stranden var det enda jag kunde tänka: varför har man det inte såhär varje dag? Vilket lyckligare liv man borde leva då. 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting