OkategoriseradePodcasts

TONÅRSTVODDEN #7 – Viktor Frisk

   

Nu är sista avsnittet av Tonårstvodden släppt. Känns både kul och tråkigt. Tråkigt för att det är över men roligt för att det här är ett av våra bästa avsnitt. Viktor Frisk är så otroligt inspierande och rolig. Han berättar massor om självkänsla, adhd, musiken, framtidsplaner och om varför han har ett block bredvid sig när han sover haha. Hoppas att ni gillar det, använd gärna hashtagen #mathildaochandrea i sociala medier om ni gillar tvodden/podden. Desto mer positiv respons desto större chans till fler podcasts och tvodds. KRAM

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting