OkategoriseradeTexter

Ledsen

  

Fyfan alltså. Idag har jag haft kul men också väldigt tråkigt. Har skrattat men också gråtit. Det brast liksom bara nu, ibland blir det så. Jag småbrister lite varje dag i vanliga fall men nu rann det bara över på alla sätt och jag har väl haft ett litet breakdown nu på eftermiddagen. Inget speciellt som hänt men det är bara så mycket just nu. Jag står inför så många förändringar i livet inom några veckor och det är lite jobbigt samt svårt att hantera. Har bara känt mig ensam och vilsen nu på sista tiden. Fick till och med svårt att andas i eftermiddags, kunde inte ta djupa andetag och kände bara panik. Är lite ledsen just nu helt enkelt. <3

 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting