OkategoriseradeSkönhet

Video – Skönhetsrutin

 

  

Här är äntligen en video där jag berättar om min skönhetsrutin, känns som att det var dags nu! Älskar att göra rörlig material, speciellt när det blir så bra kvalitet i både ljud och bild som denna video. Jag berättar om Garniers nya Micellar Water som är en produkt som rengör och uppfriskar ansiktet. Den är väldigt lätt att använda då det enda du behöver är en bomullspad och inget annat. På morgonen använder jag den för att uppfriska mitt ansikte och på kvällen för att ta bort mitt smink. Den är grym! Blivit väldigt förtjust i den sen jag använde den första gången. På länken hittar ni mer info: http://garniercampaign.com/micellarfaces/se

 
Vad tyckte ni om videon? Vill ni se fler videos, kom då gärna med förslag här i kommentarsfältet!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting