AllmäntOkategoriserade

HELT KLAR MED SKOLAN

  

  

Yeey! Nu har jag bara ett litet prov på måndag och sen är jag helt klar med gymnasiet! Igår fick jag ett behövligt ryck och gjorde klart FYRA uppgifter i engelska och lämnade in såhär sista veckan hehe.. Inte bra att skjuta upp saker men men, jobbar bra under press och stress även om jag kanske inte mår så bra av det. Förstår ni, jag har ett litet prov och sen är jag helt klar med HELA gymnasiet? Är så himla glad och stolt. Känns som att jag äntligen kan slappna av lite nu också. Ska bli skönt att äntligen kunna njuta av att det närmar sig.. Puss!

 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting