AllmäntOkategoriserade

SUMMERBURST

  

 

Den 12e och 13e Juni ska jag på Summerburst här i Stockholm!! Är så sjukt taggad, är liksom taggad på att ta en revanch från förra året då det var så sinnessjukt kallt och blåsigt. Gick liksom vid halv tio typ för att jag frös så otroligt mycket. Den 12e är ju dagen efter min student så jag hoppas att jag inte är allt för bakis men det löser sig nog. Hoppas så innerligt mycket på att det är i alla fall någorlunda okej väder. 

 

 Ska någon av er dit? <3

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting