AllmäntOkategoriserade

Charkisar

  

  

  

  

   

Igår så åt jag och Stella charkisar hemma hos mig. Vi testade även att ha hela bordet uppfällt, fungerade super. Älskar att det är så enkelt och smidigt med slagbord. Mitt är från Ikea och heter Norden Slagbord. Många av er har frågat mig om vad charkisar är för något och det är egentligen lite smått och gott från charkdisken i din närmsta mataffär. Alltså god ost och korv/salami/skinka typ. Till det hade vi vitlöksbaguette, tomater, paprika, vindruvor, melon och lite annat smått och gott. Det blev typ hälften över, det är så mycket mäktigare än vad man först tror, gör samma ”misstag” varje gång. Betyder ju dock bara att man får äta chark än gång till, yiiihaa!

  

 De ljusa marmorbrickorna hittar ni HÄR och den mörka marmorbrickan hittar ni HÄR

 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting