OkategoriseradeOutfits

Gårdagens outfit

  

  

  

   

Skor – Lager 157 // Byxor – Zara // Skjorta – Lager 157 // Väska – Marc Jacobs // Solglasögon – Ray Ban 

    

Såhär såg jag ut igår när jag hängde med Mathilda på förmiddagen. Vi poddade och lunchade tillsammans en sista gång innan hon drar till Gran Canaria och jag till New York. Det var verkligen så skönt att äntligen kunna gå ut utan att behöva ta med sig jacka, njuter verkligen av de varma vindarna nu. Det bästa är att det ser ut att hålla i sig veckan ut, nu kanske man äntligen kan få lite färg och D-vitamin! Älskar verkligen mina vita bootcut jeans alltså, så sommrigt och snyggt! Väskan köpte jag förra året på Marc By Marc Jacobs rea här i Stockholm, vet inte om den finns kvar. 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting