InredningOkategoriserade

Marble & Flowers

  

  

   

Eller hur har det blivit fint på min tvbyrå? Det är ju en byrå och inte en bänk så ingen tvbänk här inte ;).. Köpte blommorna på NK (fejk såklart hehe..) och tycker det blev riktigt fint. Tänker att jag ska blanda färskt och fejk lite, hela lägenheten kan inte vara full med färska blommor, det klarar jag inte av. Tycker ljuslyktan i marmor är sååå fin också. Den är nedsatt från 269 till 199 kronor just nu på PickedOut.se, där beställde jag min. Vaserna hittade jag på Cinne i Örby. 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting