AllmäntOkategoriserade

Brunch Urban Deli

   

   

   

Igår morse så satt jag och Stella på Urban Deli och njöt av en brunch och värme. Vi beställde en flaska apelsinjuice och äggröra med tillbehör. Det var lite synd att vi missade frukosten med typ en kvart, var sugen på croiassanter och färska bär men men. Det var riktigt gott ändå. Just nu äter jag frukost i lägis ensam, inte riktigt lika kul men mysigt det också. Idag har jag inga planer ALLS vilket ger mig lite panik. Funderar på att kolla på micro, brödrost och matta.. Ska självklart plugga körkortsteori också. Nästan sugen på att gå ner till Nytorget 6 för frukost och lite jobb.. Men ska försöka hålla på pengarna nu inför New York, vill ju shoppa loooosss!!!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting