OkategoriseradeSkönhet

Lösögonfransar

   

Tänkte tipsa er om min senaste favorit inom skönhet. Nämligen ett par lösögonfransar. Har testat MASSOR av olika märken och modeller. Dessa jag har på mig på bilderna ovanför är mina favoriter hittills i alla fall. Tycker längden är perfekt och volymen, böjdheten och ja allt. De kostar 119 kronor vilket är lite mer än alla andra jag köpt tidigare men jag tycker det är så värt det, speciellt i och med att de är i så bra kvalitet att man kan använda de flera gånger. Modellen heter Ramina och märket är Sweed Lashes, jag köpte mina på Åhlens City i Stockholm, vet att de har egen hemsida och att man kan köpa de på Kicks. Puss!

 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting