InredningOkategoriserade

Vardagsrum

   

  

         

  

   

Igår köpte jag äntligen en matta till vardagsrummet, tycker det blev supermysigt. Igår klädde jag även om soffbordet. Ni ser den understa skivan i ”marmor”? Den var helvit förut. Jag köpte självhäftande plast med marmormotiv på Panduro för 70 kronor. Tycker det blev riktigt fint! Ett tips till er som också ska göra det, använd en fuktig trasa för att platta ut alla luftbubblor. Soffan är från Ikea, kuddarna från H&M, Hemtex och Mio. Vasen är från Hemtex och ljusstaken från Svenskt Tenn. Mattan hittade jag på rusta för 999 kr. Längtar efter att sätta upp tavlorna och gardinerna här i vardagsrummet, då är allt i princip klart!

 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting