OkategoriseradePodcasts

PODCAST #72 – Första dejten

 

Veckans podd kom ut i tisdags men tänkte att jag kunde påminna er om den i alla fall. I tisdags pratade vi om första dejten. Fy fan vad nervöst det är, att träffa någon sådär för första gången och båda vet att det är för att man hoppas på mer än vänskap. Vi pratar om vad man kan hitta på, vad man INTE ska prata om, vad man ska ha på sig. Vardagskläder med en tvist eller en röd coctailklänning? Haha, lyssna så kommer ni förstå. Jag berättar även om min första dejt med Anton. <3 Nästa avsnitt ska handla om näthat. Kan inte ni dela med er av era egna erfarenheter samt ställa frågor om ämnet till vår mejl? Skulle vara super <3

 

Ni lyssnar som vanligt på podden i iTunes / appen Podcaster och där söker ni på ”Mathilda och Andrea blogpod” eller så klickar ni HÄR och lyssnar på Devotes egna player. Om ni vill skriva något till oss så är vi mejl för podden:mathildaochandrea@gmail.com <3 Vår instagram är: mathildaochandrea , följ oss där!

 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting