AllmäntOkategoriserade

5 days to go

Hej på er! Idag har jag haft en skitdag, min mage och jag har inte varit bästisar idag om man säger så.. 🙂 men något som gör mig sjukt glad är det faktum att imorgon är det den vecka jag äntligen åker till New York med pappa och Alice. Sen ska jag äntligen träffa Anton också, dock bara i ett dygn samma dag som han kommer hem från New York och dagen efter åker jag dig hha.. Fail.. Nu ligger jag i soffan och äter vitt bröd och blåbärssoppa.. Yepp. Dessa bilder är från när jag var där i september 2013 med Maybelline.

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting