AllmäntOkategoriserade

Födelsedagsfirande

  

  

  

   

I lördags så åkte vi till Ludvig som fyllde 15 år. Jag fick köra dit, fick testa att köra pappas bil som är en automat. Är rätt glad över att jag inte körde automat i början när jag körde bil för då hade jag aldrig orkat ta körkort för växellåda, det är ju så sjukt skönt alltså. Är sååå glad över att jag tagit körkort alltså, bästa känslan fortfarande. Vi blev bjudna på riktigt god sallad med hallonbalsam-vinäger, ni måste testa! Det var så sjukt varmt i lördags, runt 30 grader. Jag som trodde att det skulle vara typ 20 så hade långärmad klänning. Man kan ju säga att jag ångrade det en ANING :).. 

   

Känns inte alls länge sen som jag själv fyllde 15, nästa gång fyller man liksom 20. Herregud.

 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting