OkategoriseradeTips

I Am Cait

    

Idag såg jag första avsnittet av I am Cait som är E!’s nya realityserie med Caitlyn Jenner (föredetta Bruce Jenner). Det handlar om Caitlyn och hennes omvandling från man till kvinna. Men inte bara om henne, utan också om andras kamp. I första avsnittet så besöker hon till exempel en familj vars son tog livet av sig redan vid 14års ålder för att han mått så psykiskt dåligt. Tycker att det är så bra av Caitlyn att göra sin röst hörd, hon är förmodligen en sånn enorm inspiration för de som kanske inte heller känner att de passar in i sin kropp. 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting