AllmäntOkategoriserade

Kubb och pilkastning

  

  

  

   

Här på Åland så har det varit rekorddåligt väder. Man brukar ju säga att någon tar med sig regnet och det känns verkligen som att det är jag. När jag kom till Mellerud började det regna där, till Stockholm och nu till Åhland haha.. Nej men usch fy fan för allt detta regn!! På morgonen efter frukosten så spelade vi i alla fall lite kubb och pilkastning. Sen gick vi ner till sjön efter lunchen för att fiska och då öppnade sig himlen och vi alla blev blöta in till underkläderna. Så nu sitter jag framför brasan och försöker komma på något roligt att blogga om. Kan ju inte direkt skriva mer än det jag skrivit nu om vad vi gjort idag haha.. 

 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting