AllmäntOkategoriserade

Tapas

  

  

  

  

   

Igår mötte jag upp Mathilda för en lunch innan hon började jobba. Vi båda var sugna på Tapas och bestämde därför att vi skulle ses vid Mood Galleria för att äta på Bouqerian. Ingen av oss har varit där förut men hört mycket bra om den restaurangen. Jag var liiiite besviken över utbudet om jag ska vara ärlig, me det kanske var för att det var lunch. Pulled Pork Frites var nog det gooooodaste ever. De var de runda bollarna på bilden näst längst ner. Kan absolut rekomendera er att gå hit om ni vill ha god tapas!

 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017. Hon är sambo med sin pojkvän Anton, och paret har varit ihop sedan 2011.

Powered by Cure - Influencer hosting