OkategoriseradeWanted

WANTED

WANTED

 

    

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an // 7an // 8an // 9an // 10an // 11an // 12an

   

Tycker den här färgskalan är så himla snygg. Grönt, nude, grått och rosa.Tänker att jag ska följa dessa färger lite när jag letar efter nya höstkläder. I det här vädret så sitter jag helt ärligt och längtar efter hösten, efter alla höstkläder fram för allt. Jag beställde nyss hem de grå sättet och lite annat. Ska visa er sen när det kommit hem!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting