OkategoriseradeResor

Ge mig Mallorca-tips!

  

Nu är det bara lite mer än en vecka kvar tills jag och Stella äntligen åker tillbaka till Mallis, man blir nästan lite rädd när man tänker på att det redan har gått ett år sedan vi var där sist. Då hade vi ett år kvar i skolan och nu ser livet helt annorlunda ut.. Stella har ju varit där hur många gånger som helst och kan ju mycket om restauranger osv men tänker att jag ändå vill fråga er om tips, brukar få så sjukt grymma tips av er! Kan inte ni kommentera och nämna era Mallorcafavoriter? Typ restauranger, beach clubs, nattklubbar, stränder osv. Förresten, har någon av er erfarenhet av att hyra bil eller moppe? Vad kostar det ungefär? Värt? PUSS!

   

 

 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017. Hon är sambo med sin pojkvän Anton, och paret har varit ihop sedan 2011.

Powered by Cure - Influencer hosting