OkategoriseradeTips

Favoriter på Instagram

Devotes Felicia Åkerström driver ju inte bara en grym blogg, även en underbar Instagram. Jag blir så inspirerad av hennes outfits och livet i New York. Vill bara dit igen, saknar den staden sååå mycket verkligen. Hon och hennes pojkvän har nyligen förlovat sig också, grattis till de! @fakerstrom

  

Tror inte jag är ensam om att vara rätt avundsjuk på Natasha Oakley som ständigt reser världen runt och ständigt badar i kristallklara vatten. Förutom det så driver hon även ett eget bikinimärke tillsammans med sin kompis. @tashoakley

  

Måste nog säga att Kylie är min favorit av Kardashian/Jenner-familjen just nu. Tycker hon är så jäva coolt som bara kör på sitt race och inte verkar bry sig ett skit om vad media skriver om henne. Älskar hennes olika peruker, frisyrer, bilar osv. Ser så mycket fram emot hennes läppstifslinje och hennes make up tutorials!! @kyliejenner

  

Kristin Sundberg driver en blogg på Damernas Värld som jag läser lite då och då men hennes Instagram har jag dagligen koll på. Hon levererar alltid klockrena outfits precis i min smak och tar bara allmänt riktigt snygga bilder, här blir man inspirerad! @kristinsundberg

____________________________________________________________________________

  

Vem eller vilka är era favoriter på Instagram?

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting