OkategoriseradeWanted

On My Mind

  

När jag var i New York så letade jag ihjäl mig efter ett par vita Nike Huaraches men den modellen var typ slutsåld world wide så det gick inte så bra med letandet. Tycker att dessa skor är så himla fulsnygga, missförstå mig inte för jag tycker dom är snygga och coola men egentligen är dom typ fula.. Förstår ni haha? Nej men jag tycker dom är riktigt balla! Ett par grå skulle också vara riktit snyggt men känner att min ekonomi inte riktigt är på shoppingmode den här månaden, betalade liksom min och Antons flygbiljett till Thailand på den här lönen.. KUL 🙂 Skorna finns bland annat att köpa på Caliroots och Footish. 

 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting