AllmäntOkategoriserade

Finbesök i lägis

  

  

   

Igår så var mamma, Oskar och Nora på besök i min lägenhet för middag. Jag bjöd på kycklingtacos och sen tog mamma och dom med jordgubbar och jag bjöd på glass och chokladsås. By the way, hur gott är det inte med kyckling istället för köttfärs i tacos?? Så himla fräscht!! Efter middagen så gick Nora loco i min garderob och provade i princip alla klackskor jag äger, förutom några som står ovanpå min garderob som jag inte orkade ta ner haha.. Det roliga var att hon ville ha en tävling där vi såg vem som kunde gå bäst i klackskor, hon blev vinnaren. Domaren var Nora själv 🙂 

 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting