AllmäntOkategoriserade

Ni följer väl mig?

 

Även om bloggen alltid kommer vara nummer ett för mig (och för er också hoppas jag haha!) så finns det ju lite andra ställen man kan följa mig på om man tycker sånt är roligt. Jag skulle säga att de jag använder mest är Instagram, Snapchat och Twitter förutom bloggen dåra. På Instagram försöker jag lägga upp så fina bilder som möjligt, på snapchat lägger jag upp allt möjligt onödigt, roligt och tråkigt och på Twitter lyckas jag skriva lite halvsmarta saker ibland haha. Gud vad jobbig jag är som heter olika på alla ställen men men..

  

Instagram: andreaviktoria

Snapchat: andreahedensted (utan t på slutet alltså!!)

Twitter: Ahedenstedt

 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting