AllmäntOkategoriserade

Inspiration till bloggen

  

Det skulle vara väldigt snällt av er om ni ville berätta för mig vad ni vill läsa mer om i bloggen. Typ vilka inlägg ni gillar mest och kanske vad ni saknar. Om ni vill att jag ska skriva mer om skönhet, mode eller träning kanske? Om ni har önskemål om att jag ska skriva mer om träning får ni gärna beskriva vad för typ av inlägg ni vill att jag ska göra. Om mat innan träning? Om övningar? Om motivation? I skrift eller i video? Det underlättar verkligen för mig att se vad ni gillar mest. Vet att många gillar när jag skriver texter om åsikter eller tankar men har verkligen haft noll inspiration så om ni har något förslag på ämne så skriver jag gärna om det! 

 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017. Hon är sambo med sin pojkvän Anton, och paret har varit ihop sedan 2011.

Powered by Cure - Influencer hosting