OkategoriseradeResor

Sunprime Kamala Beach

  

  

      

Nu har jag och Anton bokat vårt första hotell i Thailand!! YEEEY!! Nu känns det verkligen på riktigt liksom, är så sjukt taggad. Nu är det ju ”bara” två månader och en vecka kvar tills vi ska åka så det kändes bra att i alla fall ha bokat ett hotell nu. Vår första vecka kommer vi spendera på Sunprime Kamala Beach som är ett Ving-hotell. Det känns riktigt bra. Strandläge, 16årsgräns, stort poolområde och riktigt fräscht och fint. Nu skulle jag dock behöva er hjälp, vart ska vi bo resten av våra två veckor i Thailand? Vi funderar på att stanna på Phuket eller i närheten av Phuket så ni får väldigt gärna tipsa om hotell ni varit på, det skulle vara guld värt!! Puss <3

 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017. Hon är sambo med sin pojkvän Anton, och paret har varit ihop sedan 2011.

Powered by Cure - Influencer hosting