OkategoriseradeTips

Mom Enough

  

Jag bloggar ju på Devote som ligger under nätvärket Modern Women Media. På MWM ligger också Familjeliv och där har Anitha Schulman och Manne Forssberg tillsammans släppt en talkshow som heter Mom Enough. Det här är första avsnittet och dom pratar om att curla sina barn tillsammans med två gäster. Varje vecka kommer ett nytt avsnitt och jag måste säga att det var väldigt roligt att kolla på och höra dessa föräldrars perspektiv, jag som tonåring har ju inte så många tankar kring att curla då jag inte har barn. Allt känns väldigt proffsigt och det får mig att längta så mycket efter säsong två av min och Mathildas tvodd!!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017. Hon är sambo med sin pojkvän Anton, och paret har varit ihop sedan 2011.

Powered by Cure - Influencer hosting