AllmäntOkategoriserade

@MWM-kontoret

  

Såhär kan det se ut när jag sitter och jobbar här på kontoret. Många av er har undrat om mitt jobb så tänkte bara dra lite snabbt hur det ser ut för mig! Antingen sitter jag vid sofforna eller så sitter jag på min kontorsplats bredvid Michaela och mitt emot Margaux. Vid vår skrivbordhörna eller vad man nu ska kalla det sitter också Joanna som jobbar och bloggar på Nouw och sen Rebecca som praktisar på Nouw. Vi är ett härligt litet gäng här i alla fall! En dag i veckan jobbar jag tillsammans med Malin, då jobbar jag med PR för Modern Women Media. Idag har jag påbörjat en tidsplan och tidslinje för vad som ska ske under året i form av event, mässor osv. När jag jobbar för Devote så skriver jag artiklar av olika slag. Vill ni nå mig angående något på devote så kan ni mejla mig på andrea@devote.se. Mejla dit om ni vill bli veckans bloggtips, vara med i veckans outfits eller om ni på något annat sätt vill synas eller göra något för Devote. Nu ska jag jobbar vidare, puss!!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017. Hon är sambo med sin pojkvän Anton, och paret har varit ihop sedan 2011.

Powered by Cure - Influencer hosting