OkategoriseradeVideoinlägg

2 favoriter på Youtube

En av mina favoriter på Youtube är Felicia Aveklew. Tycker hon verkar så himla glad och härlig, man blir verkligen glad av att kolla på hennes video. Hon känns så himla avslappnad och bekväm framför kameran vilket jag verkligen uppskattar. Hon är superduktig på smink och delar även med sig av vlogar från hennes vardag, till exempel här där hon och hennes pojkvän åker till Ikea.

  

 

Therese Lindgren är nog den största kvinnliga youtubern och gör ett riktigt bra jobb. Man märker verkligen att hon jobbar heltid med sin kanal då allt är väldigt välgjort och i bra kvalitet. Även hon är väldigt härlig, man blir på bra humör helt enkelt. Hon pratar också om tyngre ämnen så som panikångest, depression osv. 

 

  

Vem är er favorit på Youtube?

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting