AllmäntOkategoriserade

HöstprommenadHur fint är det inte ute just nu? Kom nyss hem från en timmes promenad då jag gick runt i en närliggande skog där jag bor. Ibland är det så himla skönt att få lite frisk luft och få rensa tankarna samtidigt som jag lyssnade på Alex och Sigges nya avsnitt. Ikväll ska jag inte göra något speciellt, ska dock bjuda pappa och Marie på middag ikväll så tänker att jag ska leta runt lite efter goda recept nu. Hoppas ni haft en bra fredag så länge och är taggade på helgen! 🙂

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting