AllmäntOkategoriserade

Vegan day – Bud

  

  

  

  

Kolla vilket fint bud jag fick här om dagen. Det var Maria Nila som ville belysa vegandagen. De har veganska och cruelty free-märkta produkter vilket betyder att de inte är testade på djur, hur bra!? De skickade även med lite veganska snack, ska bli kul att testa. Vegandagen är 1a November, ska göra mitt bästa för att vara så vegansk som möjligt då.

   

Idag har jag faktiskt inga planer alls. Anton sov här och vi har bara tagit det lugnt hela morgonen. Jag ska försöka skriva ihop lite bra blogginlägg inför helgen så jag slipper jobba på lördag. Det brukar vara min dag i veckan som jag inte bloggar, men man kan ju tidsinställa inlägg så det ändå kommer upp, so smart! 🙂

 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting