AllmäntOkategoriserade

Fresh Flowers

 

   

Hur vackert är det inte med färska blommor? Jag fick dessa med ett bud tidigare i veckan och jag blir glad bara av att kolla på dom haha. Jag funderar på att börja prenumerera på blommor, ja det kanske låter sjukt men man kan faktiskt göra det. Förstå vilken vardagslyx att få hem en fin bukett varje vecka? Eller så går man bara till närmsta blomsterhandel.. Jag har ju rosbuketter som är fejk som brukar få stå på matbordet så det var kul att få byta ut dom för ett litet tag. 
    

Nu ska jag äta upp min frukost och kolla vidare på Grey’s Anatomy, är på säsong 9 nu!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting